«Βομβαρδισμένο τοπίο» η Ούλωφ Πάλμε μετά τα επεισόδια έξω από την Πανεπιστημιούπολη – Δύο οι τραυματίες αστυνομικοί

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 11:41 «Βομβαρδισμένο τοπίο» η Ούλωφ Πάλμε μετά τα επεισόδια έξω από την Πανεπιστημιούπολη – Δύο οι τραυματίες αστυνομικοί

Με βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει η Ούλωφ Πάλμε στου Ζωγράφου, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από την Πανεπιστημιούπολη τα ξημερώματα της Κυριακής (22.10.2023).

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 1.25 π.μ. ομάδα περίπου 100 κουκουλοφόρων βγήκε από την Πανεπιστημιούπολη και επιτέθηκε με πέτρες, ξύλα, φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην οδό Ούλωφ Πάλμε.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε αστυνομικό εξοπλισμό και σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα, τα οποία τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Δείτε φωτογραφίες

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση