Συντάξεις Νοεμβρίου: Πλησιάζουν οι πληρωμές - Ποιοι πάνε πρώτοι «ταμείο»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 10:58 Συντάξεις Νοεμβρίου: Πλησιάζουν οι πληρωμές - Ποιοι πάνε πρώτοι «ταμείο»

Αυτές είναι οι επίσημες ημερομηνίες πληρωμών από τον ΕΦΚΑ

Σε λίγες ημέρες θα πληρωθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου στους δικαιούχους όλων των ταμείων (ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ, ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΕΦΚΑ οι συντάξεις του Νοεμβρίου, ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ Μισθωτών και Μη Μισθωτών και θα πληρωθούν στις παρακάτω ημερομηνίες:

-Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου (τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα) θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μη Μισθωτών [ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ] και οι συντάξεις ΟΠΣ-ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι (Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί) από 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016).

-Τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου (προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα) θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση