Θεσσαλονίκη: Ο αδερφός βρήκε νεκρή την 42χρονη - Με ψαροντούφεκο προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο πατέρας της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 12:10 Θεσσαλονίκη: Ο αδερφός βρήκε νεκρή την 42χρονη - Με ψαροντούφεκο προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο πατέρας της

«Από 14 ετών είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν ένα γλυκύτατο πλάσμα» λένε για την 42χρονη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη - Ο πατέρας της ήταν απόμακρος αναφέρουν οι γείτονες

Στο μπάνιο του σπιτιού της στην Συκιές της Θεσσαλονίκης βρήκε νεκρή ο αδερφός της την 42χρονη, την οποία έπνιξε ο 69χρονος πατέρας της το απόγευμα της Τρίτης. Αυτός ήταν που κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν τον θάνατό της.

Στη συνέχεια ο αδερφός της 42χρονης Κατερίνας προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα τους, ο οποίος, όμως, δεν απαντούσε στις επανειλημμένες τηλεφωνικές κλησεις και γι' αυτό πήγε στο σπίτι του στην περιοχή της Τούμπας.

Ο 69χρονος πατέρας βρέθηκε αιμόφυρτος στο πάτωμα της κουζίνας με τραύμα στην κοιλιακή χώρα ενώ δίπλα του υπήρχε ένα ψαροντούφεκο. Ο ίδιος ήταν που ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι το μεσημέρι είχε σκοτώσει την κόρη του στο διαμέρισμά της και ακολούθως αυτοτραυματίστηκε με ψαροντούφεκο θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η πολυκατοικία στην οποία έμενε ο πατέρας της 42χρονης

thessaloniki-dolofonia-6

thessaloniki-dolofonia-5

Εκεί ήταν που ο πατέρας της 42χρονης φέρεται να είπε στον γιο του ότι ήταν αυτός που σκότωσε την κόρη του καθώς δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση και στη συνέχεια θέλησε να αυτοκτονήσει.

 

Ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και εισήχθη στην χειρουργική επέμβαση κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι φέρει τρία τραύματα στο αριστερό ημιθωράκιο και στο επιγαστριο με τους αστυνομικούς να έχουν κατασχέσει από το σπίτι του το ψαροντούφεκο και το καμάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 42χρονη που έμενε στο διαμέρισμα στην οδό Μετεώρων, έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Φωτογραφίες από το σπίτι στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 42χρονη

thessaloniki-dolofonia-3

thessaloniki-dolofonia-2

«Από 14 ετών είχε σκλήρυνση κατά πλάκας. Όταν εγώ ήρθα εδώ τη βρήκα στο αναπηρικό καροτσάκι. Ήταν ένα γλυκύτατο χαμογελαστό πλάσμα. Ο πατέρας της ήταν απόμακρος. Δεν πήγαινε το μυαλό μου σε αυτό» είπε γειτόνισσα της οικογένειας.

«Είδα τον αδερφό της αφού ηρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μου είπε "δυστυχώς δεν είμαστε καλά". Τρεις ημέρες την πρόσεχε μια κυρία και τις άλλες ο πατέρας της. Ο πατέρας ήταν λίγο απόμακρος αλλά δεν είναι εύκολο να έχεις το παιδί σου σε αυτή την κατάταση» είπε άλλη ένοικος της πολυκατοικίας.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση