Αρκαδία: Έπιασε ψάρι 70 κιλών στην Μεγαλόπολη και το άφησε να ζήσει – «Μου πήρε 40 λεπτά» – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 14:23 Αρκαδία: Έπιασε ψάρι 70 κιλών στην Μεγαλόπολη και το άφησε να ζήσει – «Μου πήρε 40 λεπτά» – ΦΩΤΟ

Ένα τεράστιο ψάρι βάρους περίπου 70 κιλών σε λίμνη κοντά στη Μεγαλόπολη ψάρεψε ο Σπύρος Μαντζιώρης.

Ήταν μία αξέχαστη εμπειρία…με ένα τερατάκι, όπως αναφέρει ο ίδιος στο τοπικό μέσο kafeneio-megalopolis.gr: «Γενικά ψαρεύω από μικρό παιδί και σε θάλασσες και σε γλυκά νερά. Τις προάλλες έβγαλα το μεγαλύτερο ψάρι της ζωής μου με καλάμι σε λίμνη της Μεγαλόπολης, έναν γουλιανό περίπου 70kg. Μου πήρε 40 λεπτά μέχρι να καταφέρω να τον βγάλω. Το ψάρι επέστρεψε πίσω στο φυσικό του περιβάλλον ζωντανό αμέσως μετά τις φωτογραφίες. Γενικά, πάντα τα απελευθερώνω, ασχέτως μεγέθους».

«Τέλος, μια επιθυμία μου είναι να προστατεύσουμε τις λίμνες της πόλης μας. Πάντα μαζεύω σκουπίδια και πλαστικά να τις κρατάω καθαρές και στο παρελθόν είχα εντοπίσει δίχτυα από ξένους που μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημία», συμπλήρωσε ο ίδιος

«Εκτός από το σπάνιο γεγονός της παράξενης ψαριάς, έχει μεγάλη σημασία για όλους το θέμα που προκύπτει με την προστασία των λιμνών που υπάρχουν κοντά στη Μεγαλόπολη, από τα σκουπίδια και την ανεξέλεγκτη χρήση ακόμα και διχτυών ψαρέματος», καταλήγει μιλώντας στο τοπικό μέσο.

Δείτε φωτογραφίες

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση