Ανάμεσα στις 15 πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου η Κρητικιά Ζωή Ασουμανάκη - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 15:36 Ανάμεσα στις 15 πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου η Κρητικιά Ζωή Ασουμανάκη - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Η νεαρή Ζωή Ασουμανάκη κατάφερε να μπει στις 15 πιο όμορφες γυναίκες του διαγωνισμού «Miss International» στο Τόκιο

Ανάμεσα στις 15 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου βρέθηκε η Ζωή Ασουμανάκη στον διαγωνισμό «Miss International», που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Η μελαχρινή, που το 2021 είχε κατακτήσει τον τίτλο «Μις Κρήτη», κατέκτησε μια θέση ανάμεσα στην κορυφαία 15άδα, ενώ ήταν πρώτη Ευρωπαία που βρέθηκε σε αυτή.

Η 21χρονη έχει σπουδάσει διαιτολογία και κατάγεται από το Ρέθυμνο. Φέτος μάλιστα, είχε τον τίτλο της «βασίλισσας του καρναβαλιού» στο Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι.

Σε συνέντευξη που έχει δώσει στο παρελθόν, δήλωσε πως η πορεία της στο μόντελινγκ ξεκίνησε το 2021, με τα καλλιστεία «Μις Κρήτη». Έχει στεφθεί επίσης «Μις Ελλάς 2022». 

Δείτε τη στιγμή που εμφανίζεται στη σκηνή:

Η Ζωή Ασουμανάκη εμφανίστηκε με την παραδοσιακή Σφακιανή φορεσιά στη σκηνή του διαγωνισμού, εκπροσωπώντας έτσι την πατρίδα της. Η φούστα και το γιλέκο τους κεντήθηκαν στο χέρι από τη σχεδιάστρια Βαμβουκά Εύα.

Λίγο πριν τη συμμετοχή της, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Ως πρέσβειρα της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Κρήτης, με υπερηφάνεια θα προωθήσω και θα μοιραστώ όλη τη πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μου».

Δείτε την παρουσίασή της στο διαγωνισμό:

0003_ZOI_AKOYMANAKI_23102023

Ο διαγωνισμός «Miss International» στοχεύει κυρίως, στην προώθηση της διαφορετικότητας των πολιτισμών, ενώ προτρέπει τις υποψήφιες να προβάλλουν τα χαρακτηριστικά της κουλτούρας τους.

Νικήτρια του φετινού διαγωνισμού ανακηρύχθηκε η Miss Venezuela, Άντρεα Ρούμπιο, ενώ στις επόμενες θέσεις ακολούθησαν η Miss Colombia, Σοφία Όσιο Λούνα, η Miss Peru, Καμίλα Ντίαζ Ντανέρι Daneri και η Miss Philippines, Νικόλ Μπορομέο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση