Ελεύθερος με όρους ο γυμναστής του Ασπροπύργου – Τι υποστήριξε στην απολογία του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 17:33 Ελεύθερος με όρους ο γυμναστής του Ασπροπύργου – Τι υποστήριξε στην απολογία του

Συνελήφθη μετά από καταγγελίες για παρενόχληση παιδιών

Ελεύθερος έφυγε από το γραφείο του ανακριτή μετά την απολογία του ο 30χρονος γυμναστής σε δημοτικό του Ασπροπύργου, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελίες για παρενόχληση παιδιών.

Στον νεαρό κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο 30χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια κατά συρροή από εκπαιδευτικό, φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία σε βάρος του κάνοντας λόγο για «γαργάλημα» και «πειράγματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ο κατηγορούμενος επέμεινε πως δεν άγγιξε τα παιδιά ενώ αναφερόμενος στις καταγγελίες των οκτώ γονέων σε βάρος του, που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, φέρεται να τις χαρακτήρισε στημένες καθώς στόχος τους , σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν να τον απομακρύνουν από το σχολείο.

Ο νεαρός κατηγορούμενος, μάλιστα, φέρεται να επικαλέστηκε το γεγονός ότι έχει εργαστεί και σε άλλα σχολεία χωρίς ουδέποτε να έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση