Κερατσίνι: Πάνω από 500 βίντεο φρίκης με τα δύο ΑμεΑ είχε ο 42χρονος - Τα παρακολουθούσαν 22.000 συνδρομητές

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 11:20 Κερατσίνι: Πάνω από 500 βίντεο φρίκης με τα δύο ΑμεΑ είχε ο 42χρονος - Τα παρακολουθούσαν 22.000 συνδρομητές

Έδιναν 150 ευρώ για να βλέπουν την κακοποίηση της 21χρονης και του 25χρονου

Αποτροπιασμό προκαλούν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του 42χρονου στο Κερατσίνι ο οποίος κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση μια 21χρονη και έναν 25χρόνο με νοητική υστέρηση.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η συστηματική κακοποίηση των δύο ΑμεΑ είχε ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ενδεικτικό της έκτασης της κακοποίησης είναι το γεγονός ότι η έρευνα έχει αποκαλύψει 554 βίντεο φρίκης τα οποία παρακολουθούσαν πληρώνοντας αδρά 22.000 αρρωστημένοι συνδρομητές που έδιναν μέχρι και 150 ευρώ για να βλέπουν τα θύματα να υποφέρουν.

Στα βίντεο της φρίκης ακούγεται ο 42χρονος να λέει στην 21χρονη «έλα εδώ θέλουν να δουν κοπέλα μου» ενώ την τραβούσε και εκείνη του έλεγε «πονάω». Όταν, δε, εκείνη επέμενε να αντιδρά ο 42χρονος της έλεγε «θέλουν να δουν, δεν γίνεται να μην θες» ενώ σε άλλο σημείο ακούγεται να της λέει «αν δεν το κάνεις δεν παίρνεις λεφτά».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση