Συνεδριάζει η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου - Ημέρα αποφάσεων για την παραμονή ή μη στον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 12:43 Συνεδριάζει η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου - Ημέρα αποφάσεων για την παραμονή ή μη στον ΣΥΡΙΖΑ

Μέσα σε ένα τεταμένο εσωκομματικά κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη των «έξι συν έξι» συνεδριάσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.

Αυτές θα εξεταστούν σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, στο πλαίσιο πανελλαδικής τηλεδιάσκεψης μέσω ZOOM που πραγματοποιούν τα στελέχη της ομάδας γύρω από την Έφη Αχτσιόγλου.

Οι προβολείς επικεντρώνονται στο ζήτημα της παραμονής τους ή όχι στο κόμμα. Από την πολύωρη διαδικασία σίγουρα θα σκιαγραφηθούν κατευθύνσεις ως προς τις προθέσεις της ομάδας Αχτσιόγλου, χωρίς απαραίτητα να αναμένονται σήμερα ανακοινώσεις.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση