Τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ στις τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις -Σταθερά πρώτη η ΝΔ με μεγάλη διαφορά, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 18:03 Τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ στις τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις -Σταθερά πρώτη η ΝΔ με μεγάλη διαφορά, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ

Την αδυναμία να αποκομίσει οφέλη από το ολοκαίνουργιο πρόσωπο που εξέλεξε επικεφαλής ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφουν οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Και στις τρεις τελευταίες έρευνες έρχεται τρίτος, με το ΠΑΣΟΚ να επωφελείται και να περνά δεύτερο, την ώρα που η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αμετακίνητοι, εδραιωμένοι ξεκάθαρα στην πρώτη θέση με διαφορά άνω των 20 μονάδων.

Opinion Poll, GPO και Marc καταγράφουν παγιωμένη τη ΝΔ να κινείται μεταξύ 36% (GPO πρόθεση ψήφου) και 39% (Marc εκτίμηση ψήφου), το ΠΑΣΟΚ να προσπερνά τον ΣΥΡΙΖΑ και να έρχεται και στις τρεις έρευνες δεύτερο κόμμα με ποσοστά από 12,1% (πρόθεση ψήφου GPO) έως 16% (εκτίμηση ψήφου Opinion Poll) ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ να κινείται μεταξύ 11% (πρόθεση ψήφου GPO) και 14,7% (εκτίμηση ψήφου Opinion Poll).
Opinion Poll

Η Opinion Poll για το Action 24 παρουσιάστηκε την περασμένη Πέμπτη.

Πρόθεση Ψήφου

GPO

Η GPO διενεργήθηκε για τα Παραπολιτικά και παρουσιάστηκε χθες.

Πρόθεση Ψήφου

    ΝΔ:36%
    ΠΑΣΟΚ: 12,1%
    ΣΥΡΙΖΑ: 11%
    ΚΚΕ: 8,9%
    Ελληνική Λύση: 5,4%
    Νίκη: 2,8%
    Πλεύση Ελευθερίας: 3,1%
    ΜέΡΑ25: 1,2%
    Σπαρτιάτες: 3,6%
    Αναποφάσιστοι: 10,3%

Marc

Η έρευνα της Marc διενεργήθηκε για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα και βγήκε στη δημοσιότητα χθες.

Εκτίμηση Ψήφου

    ΝΔ: 39%
    ΠΑΣΟΚ: 14,3%
    ΣΥΡΙΖΑ: 13,8%
    ΚΚΕ: 9,6%
    Ελληνική Λύση: 5,6%
    Σπαρτιάτες: 3,4%
    Πλεύση Ελευθερίας: 3,3%
    ΜέΡΑ25: 3,2%
    Νίκη: 2,9%

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση