Νάσος Ηλιόπουλος: Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις και να απαντάς στην πολιτική με προσωπικές επιθέσεις

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 20:19 Νάσος Ηλιόπουλος: Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις και να απαντάς στην πολιτική με προσωπικές επιθέσεις

Τεταμένη είναι η κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Στην  πανελλαδική τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιούν τα στελέχη της ομάδας «6 συν 6» της Έφης Αχτσιόγλου και κατά τη διάρκεια της εισήγησης που έκανε ο Νάσος Ηλιόπουλος τέθηκε ένα πλαίσιο αρχικού προβληματισμού, καθώς, κατά πληροφορίες, η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ βαθαίνει και είναι μια κρίση σε εξέλιξη. Ο χώρος κινδυνεύει με χλεύη, όπως τονίστηκε.

Παράλληλα, η ρίζα της κρίσης στον χώρο για τα στελέχη της τάσης είναι θέμα πολιτικών επιλογών και όχι κατασκευής ενός εσωτερικού εχθρού, όπως επισημάνθηκε, τη στιγμή που η ηγετική ομάδα αρνείται να το αντιληφθεί. Μάλιστα, μετά και τις τελευταίες επιθέσεις, ο χώρος αρχίζει να μοιάζει με βούρκο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην υπό εξέλιξη συνεδρίαση.

Η αναφορά στην λέξη βούρκος προκάλεσε την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα η οποία με ανάρτησή της είπε πως έκανε λάθος που ήθελε να παραμείνει στο κόμμα ο Νάσος Ηλιόπουλος λέγοντας χαρακτηριστικά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ καλό δρόμο και από το πεζοδρόμιο.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε έκανε μια ανάρτηση στο διαδίκτυο γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Από το μεσημέρι με βάση διαρροές έχει ανοίξει μια συζήτηση περί βούρκου. Επειδή με αφορά προσωπικά ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μία σειρά.Τι είναι βούρκος; Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις.Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ενα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κανεις πολιτική με ψέματα.Είμαι στην Αριστερά και στον Συνασπισμό από το 2001. Το κομμα μου, οι σύντροφοι μου, οι αγώνες μας δεν ειναι βούρκος. Είναι η ζωη μου. Και αυτο για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση