Έξι ανήλικοι συνελήφθησαν μέσα σε λίγες ώρες σε Ψυχικό και Χολαργό για κλοπές και επίθεση σε σχολείο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 23:43 Έξι ανήλικοι συνελήφθησαν μέσα σε λίγες ώρες σε Ψυχικό και Χολαργό για κλοπές και επίθεση σε σχολείο

Οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για ληστεία, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (19/11). Πρόκειται για έναν 15χρονο και έναν 16χρονο ενώ αναζητείται ο συνεργός τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κατηγορούμενοι αφού κατέβηκαν από λεωφορείο, πλησίασαν τρεις ανήλικους (15 και 16 ετών) και χτυπώντας τους με γροθιές, τους έκλεψαν τα χρήματα που είχαν πάνω τους, κάποια ρούχα αλλά και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Κλήθηκε η αστυνομία και μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκαν σε κοντινό σημείο οι ανήλικοι που φέρονται να είναι οι δράστες της επίθεσης.

Μάλιστα εκείνοι, μόλις είδαν τους αστυνομικούς έτρεξαν να ξεφύγουν. Τελικά, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν δύο από αυτούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης – Ψυχικού, το οποίο επιλήφθηκε προανακριτικά.

Σε περαιτέρω έρευνα που έγινε στον περιβάλλοντα χώρο από το συμβάν, βρέθηκαν κρυμμένα πίσω από τη ρόδα παρκαρισμένου αυτοκινήτου τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ωστοσο από τα χτυπήματα της επίθεσης, τραυματίστηκε σοβαρά το ένα από τα θύματα το οποίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ ο 15χρονος φερόμενος ως δράστης έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για κλοπή δικύκλου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τέσσερις συλλήψεις στο Χολαργό για φθορά ξένης περιουσίας

Στο μεταξύ, λίγες ώρες πριν και συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου (18/11) συνελήφθησαν στον Χολαργό, τέσσερις ανήλικοι -14 και 13 ετών- για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Φέρονται να μπήκαν σε σχολικό συγκρότημα και να προκάλεσαν ζημιές σε σχολικό εξοπλισμό όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές και θρανία.

Αστυνομικοί πήγαν στο σχολείο όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τους τέσσερις ανήλικους οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση