Αλανιάρες κατσίκες μπούκαραν σε κατοικία στην Κρήτη και τα έκαναν γης μαδιάμ: Σε απόγνωση ο ιδιοκτήτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 09:56 Αλανιάρες κατσίκες μπούκαραν σε κατοικία στην Κρήτη και τα έκαναν γης μαδιάμ: Σε απόγνωση ο ιδιοκτήτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδέσποτες κατσίκες μπήκαν στον κήπο σπιτιού στην Ιεράπετρα της Κρήτης και κατέστρεψαν τα πάντα.

Αντιμέτωπος με ένα απίστευτο θέμα ήρθε ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Βλέποντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας διαπίστωσε για τις καταστροφές που είχε υποστεί η κατοικία του, υπεύθυνες ήταν αδέσποτες κατσίκες.

Το κοπάδι από κατσίκες κυκλοφορούσε ανεξέλεγκτο στην Ιεράπετρα και μπήκε στην συγκεκριμένη κατοικία. Οι ζημιές που άφησαν πίσω έχουν προκαλέσει οργή στον ιδιοκτήτη, ο οποίος όπως λέει, είναι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να αποζημιωθεί.

«Το πρωί της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου, υποχρεώθηκα να καταθέσω μήνυση στο Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, γιατί το απόγευμα της 17ης Νοέμβρη οι αδέσποτες αίγες, μπήκαν στο επαρκώς περιφραγμένο σπίτι μου στη Θρύπτη και κατέστρεψαν όλα όσα προσπαθώ να φτιάξω μέσα στην περιουσία μου τα τελευταία 3 χρόνια μετά τη συνταξιοδότησή μου από το Εμπορικό Ναυτικό.

Εκεί στο υπέροχο τοπίο και στις ομορφιές της Θρύπτης αποφάσισα να φτιάξω το αραξοβόλι μου, να φυτέψω διάφορα φρουτόδεντρα και λαχανικά για το σπίτι το δικό μου και των παιδιών μου. Πριν πάω να χτίσω εκεί στη Θρύπτη, ήξερα ότι υπήρχαν προβλήματα με τα αδέσποτα κοπάδια των αιγοπροβάτων που λυμαίνονται την περιοχή. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω πολύ καλές περιφράξεις κρατώντας τα κοπάδια έξω από το σπίτι και τον κήπο μου.

Όταν είδα το υλικό από τις κάμερες που έχω βάλει για να προσέχω την περιουσία μου, ένοιωσα το στομάχι μου να σφίγγεται και να πηγαίνει πίσω στην πλάτη μου από το σοκ και την αγανάκτηση. Οι κατσίκες κατάφεραν να πηδήξουν από τα ψηλά συρματοπλέγματα πατώντας και σπάζοντας μια μικρή αποθήκη που έχω φτιάξει δίπλα από την είσοδο, καταστρέφοντας με την άνεση τους οτιδήποτε πράσινο είχα φυτέψει. Δυστυχώς δεν υπήρχε κοντά τους κανένας βοσκός για να τις αποτρέψει να μπουν στην περιουσία μου και αυτό μου δείχνει ότι ήταν αδέσποτες», ανέφερε στο neakriti ο ιδιοκτήτης.

Τα δεκάδες θύματα της ασυδοσίας ορισμένων κτηνοτρόφων στην ενδοχώρα της Ιεράπετρας, αποφάσισαν να οργανωθούν σε συγκροτημένη ομάδα, συγκεντρώνοντας από χθες Δευτέρα 20 Νοεμβρίου υπογραφές, αρχικά από το Κάτω Χωριό, την Καλαμαύκα και τον Άγιο Ιωάννη, ώστε να καταφέρουν να σταματήσουν την καταστροφή που συντελείται από τα «αδέσποτα» κοπάδια.

Πηγή: neakriti.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση