Κοζάνη: Αυτό το viral διώροφο σπίτι είναι ο ορισμός των Χριστουγέννων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 11:11 Κοζάνη: Αυτό το viral διώροφο σπίτι είναι ο ορισμός των Χριστουγέννων

Για μια ακόμη χρονιά, το διώροφο σπίτι της Κοζάνης επέστρεψε στολισμένο με χιλιάδες λαμπάκια, φάτνες και χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Κάποιοι στις χριστουγεννιάτικες γιορτές κάνουν ταξίδια στο εξωτερικό. Άλλοι κάνουν βόλτες στην εορταστική Αθήνα και άλλοι περνούν αυτές τις ημέρες με φίλους. Για τους ενοίκους αυτού του διώροφου σπιτιού στην Κοζάνη αυτές οι μέρες σημαίνουν στολισμός «υπερπαραγωγή».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η οικογένεια που μένει στο συγκεκριμένο σπίτι γιορτάζει τον ερχομό των Χριστουγέννων κάνοντας έναν εντυπωσιακό στολισμό - τόσο εντυπωσιακός που γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως έχουν πει και οι ίδιοι παλιότερα, το κάνουν για την αγάπη τους για τα παιδιά και τις γιορτές, ενώ τους αρέσει τόσο πολύ αυτή η διαδικασία που δεν υπολογίζουν το κόστος.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση