Πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στο κέντρο της Αθήνας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 18:53 Πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στο κέντρο της Αθήνας

15 χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και σε όλη τη χώρα διοργανώνονται συγκεντρώσεις και πορείες στη μνήμη του.

Μετά τις 18.00 το απόγευμα, ξεκίνησε από το Προπύλαια πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στο κέντρο της Αθήνας. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της πορείας άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδο, στην Ιπποκράτους ωστόσο η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα.

Ο κόσμος είχε αρχίσει από νωρίς να συγκεντρώνεται στα Πρoπύλαια για την πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Λίγο μετά τις 18.00 έκλεισε η Πανεπιστημίου, στην καρδιά της Αθήνας και οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν πορεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το πρωί, που έγιναν αντίστοιχες κινητοποιήσεις, έχουν γίνει 47 προληπτικές προσαγωγές από την Αστυνομία.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση