Ντελιβεράς μετέτρεψε το μηχανάκι του σε χριστουγεννιάτικο... έλκηθρο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 11:00 Ντελιβεράς μετέτρεψε το μηχανάκι του σε χριστουγεννιάτικο... έλκηθρο

Χριστούγεννα εν κινήσει στην Πάτρα από έναν ντελιβερά ο οποίος αποφάσισε να στολίσει ακόμα και το μηχανάκι του

Μεγάλη φαντασία έχει ένας διανομέας στην Πάτρα, ο οποίος αποφάσισε να φέρει τα Χριστούγεννα στους δρόμους της πόλης, μετατρέποντας το μηχανάκι του σε... έλκηθρο στολισμένο Χριστουγεννιάτικα.

Ο Μιχάλης Κάτσικας εργάζεται ως διανομέας φαγητού στην Πάτρα και πλέον πηγαίνει τις παραγγελίες τους πελάτες σε άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα, ενώ κάτι αντίστοιχο κάνει και τις Απόκριες, αφού τότε το μηχανάκι του μετατρέπεται σε... πατρινό καρναβάλι εν κινήσει.

Όπως εξήγησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, την ιδέα του την έδωσε ένας μάστορας, πριν από τέσσερα χρόνια περίπου «μου είπε να φτιάξουμε ένα δεντράκι μικρό από πίσω και του έβαλα κι εγώ παραπάνω φωτάκια, δωράκια, διάφορα στολίδια».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου λέει «είναι μερικοί που λένε ουάου, άλλοι που λένε δεν το πιστεύω τι έκανες ρε φίλε», ενώ αντίστοιχες είναι και οι αντιδράσεις των οδηγών που πολύ συχνά τον σταματούν έκπληκτοι και του λένε μπράβο «και του χρόνου, μας κάνεις χαρούμενους».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση