Επεισόδια στου Ρέντη: Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει δύο άτομα που δεν μπήκαν στο γήπεδο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 09:18 Επεισόδια στου Ρέντη: Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει δύο άτομα που δεν μπήκαν στο γήπεδο

Τα νέα αυτά στοιχεία φέρνουν στο φως τη σοβαρότητα και την πιθανή προμελέτη των επιθέσεων, που είχαν ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού.

Σε μια πρόσφατη εξέλιξη σχετικά με τα βίαια επεισόδια στο Ρέντη, η αστυνομία ερευνά την εμπλοκή δύο άγνωστων «οργανωτών» που φέρονται να βρίσκονταν έξω από το γήπεδο και να καθοδηγούσαν την ομάδα των χούλιγκαν που επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, τα δύο αυτά άτομα πιστεύεται ότι ενορχήστρωσαν την επίθεση και αποχώρησαν από το σημείο αμέσως μετά την εκτέλεσή της. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν μεταξύ των 424 ατόμων που προσήγαγε η αστυνομία για ανάκριση.

Τα νέα αυτά στοιχεία φέρνουν στο φως τη σοβαρότητα και την πιθανή προμελέτη των επιθέσεων, που είχαν ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού, ο οποίος νοσηλεύεται σήμερα σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Στον απόηχο των επεισοδίων και της επίθεσης κατά των αστυνομικών, η έρευνα στην περιοχή απέδωσε ανησυχητικά ευρήματα. Στο γήπεδο του Ρέντη βρέθηκαν μαχαίρια, φωτοβολίδες και άλλα «πολεμικά» υλικά, γεγονός που υποδηλώνει ένα επίπεδο προετοιμασίας και πρόθεσης πίσω από τη βία. Τα ευρήματα αυτά, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία, υποστηρίζουν τη θεωρία ότι η επίθεση κατά των αστυνομικών δυνάμεων ήταν προσχεδιασμένη.

Η αστυνομία εξετάζει τώρα σχολαστικά βίντεο από κινητά τηλέφωνα και άλλα διαθέσιμα στοιχεία, τα οποία θα μπορούσαν να ρίξουν περισσότερο φως στα γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση