«Αν μας το είχε πει, θα τον πηγαίναμε εμείς στην αστυνομία» λέει η μητέρα του 18χρονου που πέταξε τη φωτοβολίδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 20:29 «Αν μας το είχε πει, θα τον πηγαίναμε εμείς στην αστυνομία» λέει η μητέρα του 18χρονου που πέταξε τη φωτοβολίδα

«Δεν λέω ότι είναι παντελώς αθώος, αλλά πιστεύω ότι το παιδί το μπλέξανε»

«Ούτε οργανωμένος, ούτε χούλιγκαν, ούτε παραβατικό παιδί» λέει για τον 18χρονο που έχει συλληφθεί για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στα επεισόδια στου Ρέντη, η μητέρα του που μίλησε στο MEGA και το LIVE News.

«Το παιδί το είδα λίγο σήμερα κάτω στον Πειραιά στην εισαγγελία. Δεν του είπα πολλά. Η κατάστασή του είναι φοβισμένο, τρομοκρατημένο, στεναχωρημένο για την όλη κατάσταση, ρωτάει για τον αστυνομικό κι εμείς ζητάμε ταπεινά συγγνώμη, αν έχει γίνει από το δικό μου το παιδί».

Η μητέρα του 18χρονου παραδέχεται μεν ότι σίγουρα ο γιος της πέταξε μια φωτοβολίδα, δηλώνει όμως αβέβαιη για το αν αυτή ήταν η φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό. Παράλληλα σημειώνει:

«Ξέρω τον πόνο, τον περνάω και θα τον περνάω. Ούτε οργανωμένος, ούτε χούλιγκαν, ούτε παραβατικό παιδί, ούτε τίποτα από όλα αυτά που του έχουν προσάψει. Όταν έγιναν τα επεισόδια πήρα τηλέφωνο αμέσως, μου είπαν ότι είναι κλεισμένα μέσα στο γήπεδο από τα δακρυγόνα και ότι θα τους πάνε για προσαγωγή»

«Έτσι όπως λέει ότι του την έδωσε αυτό το άτομο απ’ έξω. Την έριξε. Αλλά είναι η δική του; Προσπαθώ να μάθω τι έχει συμβεί. Αν μας είχε μιλήσει θα τον είχαμε πάει εμείς οι ίδιοι στην αστυνομία. Δεν λέω ότι είναι παντελώς αθώος, αλλά πιστεύω ότι το παιδί το μπλέξανε».

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση