Απειλούν τη μητέρα του 18χρονου που έριξε τη φωτοβολίδα - «Σύντομα δεύτερη κηδεία» - Το μήνυμα στο κινητό της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 17:08 Απειλούν τη μητέρα του 18χρονου που έριξε τη φωτοβολίδα - «Σύντομα δεύτερη κηδεία» - Το μήνυμα στο κινητό της

Απειλητικό μήνυμα για τη ζωή του γιου της κατήγγειλε ότι δέχτηκε στο κινητό της η μητέρα του 18χρονου που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό κατά τα επεισόδια στου Ρέντη.

«Δέχτηκα απειλητικό μήνυμα σήμερα το πρωί με το που άνοιξα το κινητό μου, το έχω καταθέσει στην Ασφάλεια», είπε η μητέρα του 18χρονου δράστη της δολοφονικής επίθεσης στου Ρέντη, μιλώντας στο T-live. «Μας είπαν οι αστυνομικοί ότι θα μας προσέχουν. Το μήνυμα της απειλής ήρθε πριν τις 12 το βράδυ», συμπλήρωσε η ίδια. 

«Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς. Ο Θεός τιμωρεί οικογένειες σαν τη δική σας. Πόσους βιασμούς θα αντέξει το παιδί πριν κρεμαστεί; Σύντομα δεύτερη κηδεία», έγραφε το μήνυμα.  

Οι γονείς ζήτησαν ξανά συγγνώμη, τονίζοντας πως αν το δικό τους παιδί έκανε την επίθεση στον αστυνομικό, πρέπει να τιμωρηθεί.

Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί, Τετάρτη (13.12.23) στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκε και ο μικρότερος αδερφός του 18χρονου, ο οποίος έδωσε  συμπληρωματική κατάθεση, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να περάσουν κι άλλα άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση με διάφορους τρόπους.

«Πολλοί από αυτούς που βγήκαν, κρατούσαν στα χέρια τους φωτοβολίδες, μολότοφ και πέτρες. Τους είδα ότι πήγαιναν στο μέρος, όπου ήταν μαζεμένοι οι αστυνομικοί και κατάλαβα ότι θα γίνουν επεισόδια. Φώναξα στον Νίκο να γυρίσει πίσω, αλλά εκείνος δεν ήρθε», φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια της πρώτης κατάθεσής του στους αστυνομικούς ο μικρότερος αδερφός του 18χρονου.

«Όταν επέστρεψε ο Νίκος, ήταν πολύ τρομαγμένος. Μας είπε ότι πήγε να ρίξει μία φωτοβολίδα, όμως αντί να τη ρίξει στον αέρα, την έριξε κατά λάθος στο πόδι αστυνομικού. Του την είχε δώσει κάποιος άλλος οπαδός που δεν γνώριζε και του είπε να τη ρίξει προς τη μεριά των αστυνομικών. Αυτός, ήθελε να τη ρίξει ψηλά στον αέρα, όμως, επειδή δεν το είχε ξανακάνει, του ξέφυγε και χτύπησε πρώτα κάπου αλλού και μετά βρήκε τον αστυνομικό στο πόδι».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση