Πύλος: Ένας νεκρός από την πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι - Αναζητείται και άλλο άτομο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 21:04 Πύλος: Ένας νεκρός από την πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι - Αναζητείται και άλλο άτομο

Ένα άτομο νεαρής ηλικίας ανασύρθηκε νεκρό πριν λίγη ώρα στη Μαρίνα της Πύλου μετά από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα στην περιοχή κοντά στο λιμάνι.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με το newsit.gr, βρέθηκε στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ εξετάζεται το σοβαρό ενδεχόμενο να υπήρχε τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο μέσα στο αυτοκίνητο που είχε σταματήσει στο λιμάνι της Πύλου.

H πτώση του αυτοκινήτου έγινε γρήγορα αντιληπτή από περαστικούς και άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησε έρευνα. Στελέχη του Λιμεναρχείου Πύλου που συντονίζουν την επιχείρηση ζήτησαν τη συνδρομή δύτη για να μπορέσει να δει πού βρισκόταν το όχημα. Σύμφωνα με αναφορές ο δύτης, που δεν είχε αρχικά μπουκάλες, είδε το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο μέσα στη θάλασσα και πρώτο μέλημα ήταν να εντοπίσει τους επιβαίνοντες.

Στο σημείο της έρευνας βρίσκονται επίσης πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύλου, ο δήμαρχος Πύλου Παναγιώτης Καρβέλας ενώ σε ετοιμότητα είναι το Κέντρο Υγείας Πύλου.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες το αυτοκίνητο είναι άγνωστο στην περιοχή και εικάζεται ότι πρόκειται για άτομα που δεν διαμένουν εκεί Η έρευνα συνεχίζεται μέχρι να διαπιστωθεί εάν τελικά υπήρχε κι άλλο άτομο στο αυτοκίνητο.

Με πληροφορίες από eleftheriaonline και best-tv

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση