Γ. Οικονόμου: «Άλλος ένας αστυνομικός έπεσε στο βωμό του καθήκοντος»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 10:14 Γ. Οικονόμου: «Άλλος ένας αστυνομικός έπεσε στο βωμό του καθήκοντος»

Η ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τον 29χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

Τραγική κατάληξη είχε η καταδίωξη ύποπτου οχήματος που ξεκίνησε από τη Νίκαια και έληξε στην Αθηνών-Κορίνθου με έναν 29χρονο αστυνομικό να χάνει τη ζωή του και άλλον ένα να τραυματίζεται ελαφρύτερα.

Το δυστύχημα προκλήθηκε όταν ο οδηγός ύποπτου οχήματος έκανε επικίνδυνο ελιγμό, ο οδηγός του περιπολικού πάτησε φρένο και η μηχανή της ΔΙΑΣ που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να σταματήσει.

Η δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου:

«Άλλος ένας Έλληνας αστυνομικός έπεσε στο βωμό του καθήκοντος, προσπαθώντας να προστατεύσει την κοινωνία από εγκληματικά στοιχεία. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και το Σώμα της ΕΛΑΣ», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, για τον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού τα ξημερώματα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου κατά την διάρκεια καταδίωξης.

Επιπρόσθετα ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε ότι «το προσωπικό της ΕΛΑΣ, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, προσπαθεί να ανταποκριθεί τόσο στην πανδημία βίας και παραβατικότητας, που μαστίζει το δυτικό κόσμο, όσο και στη δυσπιστία μέρους της κοινωνίας απέναντι στο αστυνομικό έργο. Με απόλυτη υπηρεσιακότητα και αυταπάρνηση προσφέρουν πολλά, σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας και αξίζουν καθολικής αναγνώρισης και στήριξης
».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση