Συνελήφθη δεύτερος Ρομά για την καταδίωξη με νεκρό αστυνομικό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 18:50 Συνελήφθη δεύτερος Ρομά για την καταδίωξη με νεκρό αστυνομικό

Μετά τη σύλληψη του 20χρονου Ρομά, άλλος ένας Ρομά βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, για την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο με νεκρό αστυνομικό.

Πρόκειται για έναν 17χρονο, ο οποίος είναι ξάδερφος του 20χρονου συλληφθέντα για την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο. Ο πρώτος Ρομά που συνελήφθη, ο 20χρονος, συνεργάστηκε με τις Αρχές και με τα στοιχεία που έδωσε κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δύο από τους τρεις δράστες. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, διαδοχικές κλοπές και θανάσιμο τραυματισμό μετά από επικίνδυνη οδήγηση. Έχει ζητήσει προθεσμία να απολογηθεί.

Στο μεταξύ, ο 33χρονος αστυνομικός που είδε τον 29χρονο συνάδελφο του να βρίσκει ακαριαίο θάνατο στην άσφαλτο, παραμένει διασωληνωμένος με πολλαπλά τραύματα σε λεκάνη, άκρα και πλευρά. 

«Είναι σε καταστολή τον έχουν διασωληνωμένο. Είναι λίγο στα πλευρά, στην λεκάνη εκεί που είναι η ουρίτσα και στο πόδι που έχει κάταγμα κάτω στην περόνη. Οι ορθοπεδικοί τώρα περιμένουν σιγά σιγά να ξυπνήσει. Εγώ έχω 3 γιους και οι 3 είναι στην αστυνομία», είπε ο πατέρας του τραυματία αστυνομικού.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας του αδικοχαμένου αστυνομικού, θρηνεί το παιδί του: «Ήταν το καλύτερο παιδί. Εγώ έχασα το παιδί μου, τώρα δε με ενδιαφέρει τίποτα. Να μου τους φέρουν εδώ για να μην βρεθεί άλλος γονιός στη θέση τη δικιά μου τώρα. Κατάλαβες; Γιατί έχω κι άλλο παιδί στην ίδια δουλειά. Το παιδάκι μου πρόσεχε».

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση