Γκάζι: Νέο βίντεο από τον «πιστολέρο» - Δείτε τι έκανε ο συνοδηγός!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 21:25 Γκάζι: Νέο βίντεο από τον «πιστολέρο» - Δείτε τι έκανε ο συνοδηγός!

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα νέο βίντεο από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12), με τρεις νεαρούς Κρητικούς να τραυματίζονται από τις σφαίρες ενός 37χρονου από την Αλβανία.

Ειδικότερα, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο τηλεοπτικός σταθμός Οpen παρουσίασε νέο υλικό από κάμερες ασφαλείας όπου έχει καταγραφεί η στιγμή των πυροβολισμών.

Στο βίντεο, αφού ο 37χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε τους Κρητικούς, ο 33χρονος συνεργός του ο οποίος έχει συλληφθεί βγάζει την πινακίδα του αυτοκινήτου που επέβαιναν, επιβιβάζονται στο όχημα και έπειτα τρέπονται σε φυγή.

Δείτε το βίντεο:

«Είμαι τυχερός που ζω» λέει ο 28χρονος Κρητικός που επιβίωσε των πυροβολισμών

Την ίδια ώρα, ο 28χρονος Γιάννης -μικρός αδερφός του νιόπαντρου Δημήτρη που δέχθηκε σφαίρες- έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ηράκλειο προσπαθώντας να συνεχίσει τη ζωή του.

Ο Γιάννης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του στα Μάλια, ο αδερφός του νοσηλεύεται σε καταστολή στην Αθήνα και ο φίλος τους Φραγκίσκος υποβλήθηκε σε χειρουργείο στην γνάθο.

Ο Γιάννης είπε στην Κρήτη TV: «Νιώθω τυχερός που κατέληξα ζωντανός και δεν έπαθα ζημιά. Είναι η χειρότερη περιπέτεια της ζωής μου και θα συνεχίσει εφόσον ο αδερφός μου είναι μέσα στο νοσοκομείο και μέχρι να ξεχαστεί θα περάσουν χρόνια. Όλοι έχουμε το μυαλό μας στο Δημήτρη. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου αλλά η νοσηλεία του θα πάρει πολύ καιρό.

Για να ξυπνήσει το μίνιμουμ λένε οι γιατροί θα πάρει 10 μέρες γιατί είναι σε καταστολή. Η αγάπη που έχουμε εισπράξει είναι τεράστια. Είναι απίστευτα και μας έχουν συγκινήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση