Έφοδος της ΑΑΔΕ σε κέντρο διασκέδασης - Εντόπισαν φοροδιαφυγή 3 εκατ. ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 16:14 Έφοδος της ΑΑΔΕ σε κέντρο διασκέδασης - Εντόπισαν φοροδιαφυγή 3 εκατ. ευρώ

Μεγάλο «λαβράκι» έβγαλε η ΑΑΔΕ μετά από έφοδο σε γνωστό κέντρο διασκέδασης, αποκαλύπτοντας φοροδιαφυγή – μαμούθ.

«Λαβράκι» έβγαλε η έφοδος της ΑΑΔΕ σε γνωστό κέντρο διασκέδασης ενηλίκων, με τους ελεγκτές να διαπιστώνουν φοροδιαφυγή ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Μετά από καταγγελία, αλλά και στοχευμένη παρακολούθηση της επιχείρησης, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι απέκρυπτε το ποσό το οποίο κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο είναι.

Οι ελεγκτές προχώρησαν και σε επιτόπιο έλεγχο. Επεξεργαζόμενοι τα στοιχεία διαπίστωσαν ότι για το φορολογικό έτος 2022 η επιχείρηση δεν υπέβαλε δήλωση φορολογίας εισοδήματος, αποκρύπτοντας έσοδα 2,7 εκατ. ευρώ, ενώ απέφυγε και την καταβολή ΦΠΑ συνολικού ποσού 255.000 ευρώ.

Ήδη, στην επιχείρηση επιβλήθηκε ο προβλεπόμενος φόρος και οι προσαυξήσεις, αλλά και πρόστιμο 130.000 ευρώ.

Ο έλεγχος συνεχίζεται και σε προηγούμενες χρήσεις, για να διαπιστωθεί εάν η επιχείρηση επεδείκνυε την ίδια "αμέλεια" και τα προηγούμενα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση