Ουρές για το λαϊκό προσκύνημα στον Βασίλη Καρρά - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 10:17 Ουρές για το λαϊκό προσκύνημα στον Βασίλη Καρρά - ΦΩΤΟ

Η Θεσσαλονίκη και όλη η Ελλάδα «αποχαιρετά» τον Βασίλη Καρρά.

Σε βαρύ κλίμα, η Θεσσαλονίκη έχει συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας ώστε να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή το μεσημέρι.

Ήδη από τις 8 το πρωί, φίλοι και θαυμαστές του λαϊκού καλλιτέχνη έφτασαν στην εκκλησία όπου θα τεθεί η σορός του σε λαϊκό προσκύνημα.

Πολλοί, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της ιστοσελίδας, thesstoday.gr  κρατούν μπουκέτα με λευκά λουλούδια ώστε να αφήσουν στο φέρετρο και είναι ιδιαίτερα συγκινημένοι. Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία έως τη 1 το μεσημέρι, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπως ήταν και η τελευταία επιθυμία του. Η οικογένειά του έχει ζητήσει αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Ο Βασίλης Καρράς πέθανε το απόγευμα της Κυριακής (24/12) σε ηλικία 70 ετών. Τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής θα μείνει στις καρδιές των θαυμαστών του σαν ένας άνθρωπος που έφερε το λαϊκό τραγούδι στο mainstream και το έκανε είδος αγαπητό για όλο τον κόσμο στην Ελλάδα.

Γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, την δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι. Από τότε δεν σταμάτησε ποτέ να τραγουδάει και να γεμίζει τα δισκοπωλεία με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους.

Επίσης, ήταν συνθέτης και στιχουργός και έχει γράψει τραγούδια για πολλούς τραγουδιστές του ελληνικού τραγουδιού -μια ιδιότητά του που πολλοί δεν γνώριζαν. Κάποιοι από τους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους του Βασίλη Καρρά φέρουν τους τίτλους «Αποκλειστικά για σένα», «Λέγε ό, τι θες», «Γιατί να χωριστούμε», «Μη χαθείς», «Πως τολμάς», «Τηλεφώνησε μου», «Γύρισε» και «Με έχεις κάνει αλήτη».

Η μεγαλύτερη επιτυχία του Βασίλη Καρρά είναι το τραγούδι «Με έχεις κάνει αλήτη», το οποίο πούλησε πάνω από 180.000 αντίτυπα και αγαπήθηκε εμφανέστατα από τον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση