Στην Αλβανία η ταφή του 15μηνου βρέφους που πέθανε στην Πτολεμαΐδα – Έρευνα για τα αίτια θανάτου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 09:34 Στην Αλβανία η ταφή του 15μηνου βρέφους που πέθανε στην Πτολεμαΐδα – Έρευνα για τα αίτια θανάτου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βρέφος είχε εκ γενετής προβλήματα υγείας.

Στη γειτονική Αλβανία πρόκειται να μεταφερθεί και να ταφεί, κατά πληροφορίες σήμερα, το 15 μηνών αγοράκι που κατέληξε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από σοβαρή αναπνευστική λοίμωξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί μεταφέρθηκε από τους γονείς του, αλλοδαποί, κάτοικοι Πτολεμαϊδας, στις 23:00 της Τρίτης, 2/1/2024, με υψηλό πυρετό, στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου, όπου και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε, τέσσερις ώρες αργότερα. Διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή, στη Λάρισα, και αναμένονται τα αποτελέσματα, ώστε να διακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι το βρέφος είχε εκ γενετής προβλήματα υγείας. Στο Μποδοσάκειο διενεργείται ΕΔΕ.

Πηγή: ΕΡΤ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση