Νέες αποκαλύψεις για την άγρια επίθεση ανηλίκων στον 14χρονο – Άφαντοι οι δράστες, συνεχίζουν και τον απειλούν με τηλεφωνήματα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 14:48 Νέες αποκαλύψεις για την άγρια επίθεση ανηλίκων στον 14χρονο – Άφαντοι οι δράστες, συνεχίζουν και τον απειλούν με τηλεφωνήματα

«Οι ανήλικοι δράστες είναι παιδιά ευκατάστατων οικογενειών»

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση της άγριας επίθεσης των τριών ανηλίκων – που παραμένουν άφαντοι – σε βάρος του 14χρονου στην Αγία Παρασκευή, στις 2 Ιανουαρίου. Οι δράστες ή πρόσωπα που σχετίζονται με αυτούς, συνεχίζουν να ενοχλούν το παιδί και την οικογένεια με απειλητικά τηλεφωνήματα, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του 14χρονου.

Όπως είπε, μιλώντας στο Open, ο 14χρονος το βράδυ του Σαββάτου δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο ο οποίος τον κάλεσε με απόκρυψη και τον απείλησε. Σύμφωνα με την καταγγελία το παιδί δεν κατάφερε να αναγνωρίσει το άτομο από τη φωνή.

Απειλές έχει δεχτεί και ο πατέρας. «Το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πιστεύω ότι αυτοί που κακοποίησαν το παιδί είναι μία συμμορία των τριών ατόμων. Με απείλησαν ότι θα έρθουν 50 άτομα και θα με πυροβολήσουν με μία μπερέτα. Δεν πιστεύω ότι το έλεγαν από τη φαντασία τους. Πρέπει να δει η Αστυνομία πόσα άτομα εμπλέκονται σε αυτή τη συμμορία», τόνισε, υπογραμμίζοντας πως οι ανήλικοι δράστες είναι παιδιά ευκατάστατων οικογενειών.

«Είναι αλήθεια (ότι τηλεφώνησαν στον σπίτι μας και απείλησαν ότι θα μας σκοτώσουν με πυροβόλα όπλα). Δεν γνωρίζω ποιος με κάλεσε μέσα στη νύχτα, ήταν άγνωστος και νομίζω έφηβος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας.

Κάλεσε δε την Πολιτεία και τις κοινωνικές υπηρεσίες να αναλαμβάνουν δράση για να διαπαιδαγωγήσουν και να συμμορφώσουν τα παιδιά, όταν οι οικογένειές τους δεν είναι σε θέση να παρέχουν σωστές κατευθύνσεις «για να μην καταλήγουν να κάνουν πράγματα, όπως αυτά που έκαναν στο παιδί μου».

Στο Mega μίλησε και η μητέρα του 14χρονου, υπογραμμίζοντας πως μετά από όσα συνέβησαν, ο γιος της φοβάται να επιστρέψει στο σχολείο. Υπενθυμίζεται πως ο 14χρονος δέχτηκε την επίθεση από δύο συμμαθητές του και ένα ακόμη άγνωστο προς αυτόν άτομο, ενώ είχε βγάλει βόλτα το σκυλί του.

«Πιο πάνω από το σπίτι μας περίπου στα 100 μέτρα, τον φωνάζει ένας, ήταν ένα παιδί από το σχολείο του στην ίδια τάξη, σε άλλο τμήμα, του λέει ‘’έλα εδώ’’ και εκείνη τη στιγμή φωνάζει και τους άλλους δύο», ανέφερε η μητέρα και συνέχισε περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν:

«Παίρνει τον σκύλο ο ένας από τους δύο, γυρνάνε, του ψάχνουν τις τσέπες, του βγάζουν τα παπούτσια και μετά του χώνει δύο μπουνιές στη μύτη, τον βάλανε να γονατίσει κάτω, όπως ήταν χτυπημένος στη μύτη και χωρίς παπούτσια, ξυπόλητος, γύρισαν και του είπαν πες τα ονόματα από δύο κοπέλες και πες ότι είναι …»

«Το επανέλαβε ο γιος μου, τον τραβούσαν βίντεο, μετά πέρασε ένα ζευγάρι από δίπλα και γυρνάει και του λέει ‘’μην τολμήσεις να μιλήσεις, έχουμε σουγιά θα σε μαχαιρώσουμε’’. Αφού έφυγε το ζευγάρι, τον είχαν κάτω συνέχεια, τον άφησαν να σηκωθεί, του έδωσαν τον σκύλο και του είπαν ‘’μην τολμήσεις να πεις τίποτα στους γονείς σου γιατί έχουμε glock και θα σε περιποιηθούμε και εσένα και την οικογένειά σου’’». .

 «Μπήκε μέσα στο σπίτι το παιδί μου, έτσι ξυπόλητο με αίματα στη μύτη και κλάματα. ‘’Μαμά μου με χτύπησαν’’. Ποιος παιδί μου σε χτύπησε; Ο τάδε από το σχολείο και άλλοι δύο φίλοι του. Πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα και υποβάλλαμε μήνυση. Εκείνη την ώρα του έστειλαν το βίντεο που είχαν τραβήξει, γράφοντάς του ‘’σου άρεσαν αυτές που έφαγες;’’. Τα παιδιά εξαφανίστηκαν μετά. Και οι γονείς και τα παιδιά. Γιατί η μήνυση έχει υποβληθεί και κατά των γονέων και κατά των παιδιών. Για να γλιτώσουν το αυτόφωρο. Το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ, δεν βγαίνει από το σπίτι ούτε κατά διάνοια. Τη Δευτέρα που έχει σχολείο τρέμει το φυλλοκάρδι του γιατί το βίντεο έχει κυκλοφορήσει».

Σε ερώτηση για το εάν είχε προηγηθεί κάποιο ανάλογο περιστατικό, η μητέρα του παιδιού είπε πως του έλεγαν διάφορα, αλλά το παιδί αδιαφορούσε και δεν τα έλεγε στους γονείς του. «Το bullying που του γινόταν ήταν ένα κεφαλοκλείδωμα στο σχολικό, μία σπρωξιά, τέτοια πράγματα. Αυτό που κάνανε στο παιδί μου ήταν εξευτελισμός. Εμένα το παιδί μου υπέστη βιασμό. Όχι φυσικό βιασμό αλλά συναισθηματικό, ηθικό. Αυτό υπέστη το παιδί μου», τόνισε.

Πηγή: Newsbeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση