Δύο νέες συλλήψεις για την υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων -Μια 26χρονη μαστροπός και 64χρονος πελάτης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 13:00 Δύο νέες συλλήψεις για την υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων -Μια 26χρονη μαστροπός και 64χρονος πελάτης

Σε δύο ακόμη συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων που αποκαλύφθηκε την Παρασκευή.

Στις τρεις συλλήψεις της προηγούμενης εβδομάδας προστέθηκαν δύο ακόμη, μιας 26χρονης γυναίκας και ενός 64χρονου άνδρα. Η σύλληψη της 26χρονης φέρεται να έγινε στην Πατησίων, ενώ του 64χρονου άνδρα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. είχε μιλήσει χθες για έξι ασύλληπτα μέλη του κυκλώματος.

Tα ονόματα και των δύο περιλαμβάνονταν στη δικογραφία, σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα και η υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων τούς εντόπισε και τους συνέλαβε.

Κύκλωμα εκπόρνευσης ανηλίκων -Η 26χρονη μαστροπός και ο 64χρονος βιαστής

Η 26χρονη συνελήφθη για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανήλικης κατά συρροή, άπαξ και κατ' εξακολούθηση, ενώ ο 64χρονος για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 15 έτη έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη φέρεται να προωθούσε «πελάτες» στην 17χρονη. Στα «ραντεβού» φέρεται να πήγαινε μαζί με την ανήλικη. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι σαφής ο χρόνος που συνέβησαν αυτά, πάντως προσδιορίζεται εντός του πρώτου εξαμήνου του 2023.

Ο 64χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, στα τέλη Αυγούστου του 2023 φέρεται να είναι ένας από τους βιαστές, που πλήρωσαν για να έρθουν σε επαφή με τις ανήλικες, την 15χρονη και την 17χρονη που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα μαστροπείας.

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση