Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο 50χρονος για ανθρωποκτονία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 13:27 Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο 50χρονος για ανθρωποκτονία (φωτο intime)

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του 31χρονου ο 50χρονος θεωρείται ο βασικός ύποπτος.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 50χρονου που είναι από την αρχή ο βασικός ύποπτος. 

Από χθες ο 50χρονος κρεοπώλης είχε κληθεί για νέα κατάθεση στις αρχές και πριν από λίγη ώρα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ανθρωποκτονία από δόλο, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, για την εξαφάνιση του 31χρονου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 5 Ιανουαρίου.

Χθες, Τετάρτη, ο 50χρονος κλήθηκε να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση, έπειτα από νέα στοιχεία που προέκυψαν. Ο κρεοπώλης κατέθεσε έως το πρωί, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση και στη συνέχεια η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Ο 50χρονος- που έχει καταθέσει τρεις φορές- παραμένει στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας. Νωρίτερα, συγγενείς του 31χρονου είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο και φώναζαν «πού είναι ο Μπάμπης; Μίλα». 

Από την πρώτη στιγμή ο 50χρονος κρεοπώλης βρέθηκε στο επίκεντρο των ερευνών για την υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς ήταν ο τελευταίος που είχε δει τον 31χρονο προτού χαθούν τα ίχνη του. 

Τις τελευταίες ημέρες στο «κάδρο» των ερευνών μπήκε άλλο ένα άτομο, με το οποίο φέρεται πως επικοινώνησε ο 50χρονος. Οι επίμαχες συνομιλίες έχουν διαγραφεί. Το εν λόγω άτομο κατέθεσε και του ζητήθηκε το κινητό του, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί περιμένουν να εξετάσουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από την άρση του τραπεζικού απορρήτου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έγιναν κινήσεις από τους λογαριασμούς του αγνοούμενου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση