Κι όμως η Ακρίτα πάει τελικά στις Σπέτσες: «Θα ρίξω τις ενστάσεις μου στο σακ βουαγιάζ»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 20:55 Κι όμως η Ακρίτα πάει τελικά στις Σπέτσες: «Θα ρίξω τις ενστάσεις μου στο σακ βουαγιάζ»

«Αποφάσισα να βάλω την κομματική μας συσπείρωση πάνω από όλα»

Μπορεί να εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για την επιλογή του χώρου, προτείνοντας η συνεδρίαση να γίνει σε κάποια από τις πληγείσες περιοχές. Μπορεί να έγινε… μαλλιά κουβάρια και με τον Νίκο Καρανίκα επειδή εξέφρασε τις ενστάσεις. Μπορεί να θεωρούνταν η πρώτη του απουσιολογίου του ΣΥΡΙΖΑ για το τριήμερο στις Σπέτσες, όμως η Έλενα Ακρίτα τελικά θα πάρει το φέρι μποτ και θα πάει στις Σπέτσες.

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε την απόφαση της με ανάρτησή της, στην οποία αναφέρει: «θα ρίξω στο σακ βουαγιάζ τις ενστάσεις μου κι ένα δεύτερο πουλόβερ και θα πάω. Στην απόφαση αυτή συνέβαλε η συνάντηση μου με τον Πρόεδρο του κόμματος που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα».

Παράλληλα προσθέτει πως «σε μια εποχή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται άγρια από εχθρούς και πρώην φίλους, αποφάσισα να βάλω την κομματική μας συσπείρωση πάνω από όλα. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Δεν θα τους περάσει. Όση επίθεση κι αν μάς κάνουν, δεν θα τους περάσει. Ενωμένοι μπορούμε».

πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση