Greek Mafia: Στον ανακριτή οι συλληφθέντες για τα συμβόλαια θανάτου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 12:42 Greek Mafia: Στον ανακριτή οι συλληφθέντες για τα συμβόλαια θανάτου (φωτο intime)

Βαρύ το κατηγορητήριο.

Απολογούνται στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες που φέρονται να εμπλέκονται στην Greek Mafia.

Πρόκειται για έναν 39χρονο και έναν 21χρονο, ομογενείς και οι δυο από την πρώην Σοβιετική Ένωση, οι οποίοι κατηγορούνται για τις δολοφονίες ισχυρών προσώπων της Greek Mafia. Σε βάρος τους ασκήθηκε κατά περίπτωση, ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, συνέργεια σε ανθρωποκτονία, ληστεία, διακεκριμένη οπλοφορία, εμπρησμό, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών.

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται πως εκτελούσαν συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia. Η αστυνομική έρευνα τους έχει ταυτοποιήσει ως δράστες των δολοφονιών του Γιάννη Σκαφτούρου, στα Σκούρτα Βοιωτίας, τον Απρίλιο 2022 και των Βασίλη Ρουμπέτη και Διονύση Μουζακίτη, τον περασμένο Ιούνιο, στον Κορυδαλλό.

Ο τρίτος από τους συλληφθέντες υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τους συγκατηγορούμενούς του. Ο ίδιος κατηγορείται για τα πλημμελήματα της λαθρεμπορίας και της παράνομης οπλοκατοχής και δεν φέρεται να έχει εμπλοκή στις δολοφονίες. Στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν γεμιστήρες από καλάσνικοφ.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση