Στον Κεραμεικό ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ - Κέρδισε 8,1 εκατ. ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 14:31 Στον Κεραμεικό ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ - Κέρδισε 8,1 εκατ. ευρώ (Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στον Κεραμεικό)

Ραντεβού με την τύχη έδωσε χθες βράδυ ένας τυχερός παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ στην Αθήνα, καθώς έγινε εκατομμυριούχος εν μια νυκτί.

Ο μεγάλος νικητής κέρδισε περισσότερα από 8,1 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού, κατατεθέντας το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού.  Συγκεκριμένα, ο υπερτυχερός κέρδισε 8.155.371,87 ευρώ, μετά από 14 συνεχόμενα τζακ ποτ που είχαν σημειωθεί σε ισάριθμες κληρώσεις. 

«Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι. Τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν ούτε λεπτό από το πρωί. Ενημερώθηκα χθες το βράδυ, από τον υπεύθυνο του ΟΠΑΠ, πως ο μεγάλος νικητής είχε παίξει το δελτίο στο κατάστημά μας. Αρχικά δυσκολεύτηκα να το πιστέψω, ήταν μεγάλο το σοκ. Εύχομαι στον υπερτυχερό να έχει την υγεία του, να κάνει μια καλή διαχείριση του τεράστιου επάθλου και να έχει πάντα χαρές», τονίζει ο κ. Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Κεραμεικού 107-109. 

Σχετικά με το τυχερό δελτίο, ο κ. Ζαφειρόπουλος αναφέρει: «Ήταν ένα δελτίο συμπληρωμένο με προσωπικές επιλογές αριθμών και κόστισε 3 ευρώ».

Νέο ΤΖΟΚΕΡ: Περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ τα συνολικά κέρδη στις 2 πρώτες κατηγορίες

Από τις 10 Δεκεμβρίου, όταν και ξεκίνησαν οι κληρώσεις του νέου ΤΖΟΚΕΡ,  το παιχνίδι έχε μοιράσει περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας. Συγκεκριμένα, έχουν αναχθεί δύο υπερτυχεροί στην πρώτη κατηγορία, καθώς και 39 τυχερά 5άρια.

Εκτός από τον χθεσινό μεγάλο νικητή των 8,1 εκατ. ευρώ στον Κεραμεικό, ένας ακόμα παίκτης είδε την τύχη να του χαμογελά στην κλήρωση της 17ης Δεκεμβρίου, όταν και κέρδισε 2,7 εκατ. ευρώ κατατεθέντας το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Δαράτσο Χανίων. 

Παράλληλα, το νέο ΤΖΟΚΕΡ έχε μοιράσει και 4,3 εκατ. ευρώ στους νικητές της δεύτερης κατηγορίας, καθώς ένας από τους 39 τυχερούς 5άρηδες έφερε στο δελτίο του 5 επιτυχίες, κερδίζοντας 500.000 ευρώ.

Πρόκειται για τυχερούς παίκτες που κατέθεσαν τα δελτία τους σε καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας, τρεις νικητές στην Κύπρο, καθώς και δύο παίκτες που συμμετείχαν στο παιχνίδι διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.

Στην επόμενη κλήρωση του ανανεωμένου ΤΖΟΚΕΡ, που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 22:00, οι παίκτες διεκδικούν τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία.

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση