Μεσολόγγι: «Το παιδί μου…» – Η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη μαθαίνει ότι εντοπίστηκε η σορός του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 18:00 Μεσολόγγι: «Το παιδί μου…» – Η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη μαθαίνει ότι εντοπίστηκε η σορός του

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, την στιγμή που η μητέρα του 31χρονου Μπάμπη πληροφορήθηκε ότι εντοπίστηκε η σορός του παιδιού της, που αγνοούταν από τις 4 Ιανουαρίου.

Μόλις έμαθε η οικογένεια τηλεφωνικά πως ο Μπάμπης εντοπίστηκε νεκρός, η μητέρα του ούρλιαξε «το παιδί μου!».

Ύστερα από 18 ημέρες φέρεται να έπεσε η αυλαία της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με τον χειρότερο τρόπο, καθώς  φέρεται να εντοπίστηκε η σορός του στην περιοχή της Ευαγγελίστριας. Την είδηση επιβεβαίωσε και η οικογένεια του 31χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την σορό του άνδρα την εντόπισε ένας ειδικά εκπαιδευμένος διασωστικός σκύλος σε βαλτώδη περιοχή στον κάμπο Ευηνοχωρίου. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας που επιβεβαιώνουν πως η σορός φέρεται ανήκει στον 31χρονο αγνοούμενο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση