Μεσολόγγι: Με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησαν τον Μπάμπη - Η σορός φέρει τραύματα στην πλάτη και στα πόδια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 19:51 Μεσολόγγι: Με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησαν τον Μπάμπη - Η σορός φέρει τραύματα στην πλάτη και στα πόδια

Γιατί ο εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε σήμερα τη σορό, ενώ χθες είχε βρεθεί κοντά αλλά δεν τα κατάφερε - Οι αστυνομικοί αναζητούν το κινητό του και το όπλο που φέρεται να είχε μαζί του το βράδυ που συναντήθηκε με τον κρεοπώλη

Τραγικό τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας (22/1) εντοπίστηκε έπειτα από 18 ημέρες ερευνών η σορός του σε βαλτώδη περιοχή στον Κάμπο Ευηνοχωρίου.

Η σορός του 31χρονου, η οποία εντοπίστηκε η μισή μέσα και η άλλη μισή έξω από τον βάλτο, φέρει τραύματα από κυνηγετικό όπλο στην πλάτη και στα πόδια.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως αναμένεται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο ενώ το σημείο το οποίο εντοπίστηκε θα αποκλειστεί προκειμένου το πρωί να γίνει εκτενής έρευνα για στοιχεία.

Δείτε βίντεο από τις έρευνες της ΕΛΑΣ στην περιοχή:

 

 

Το συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε η σορός είναι κοντά στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ, όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί σήματα κινητών τηλεφώνων. Να σημειώσουμε πως στις έρευνες μετείχε εκτός από την Αστυνομία  και  πραγματογνώμονας που είχε οριστεί από την οικογένεια, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ο οποίος είχε μυρίσει ρούχα του 31χρονου. 
 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες χθες πραγματοποιήθηκαν στο ίδιο σημείο με τον σκύλο να μυρίζει κάτι και τον χειριστή του να προχωρά σε ενημέρωση και drone να σηκώνεται πάνω από το επίμαχο σημείο. Ωστόσο, εξαιτίας των έντονων ανέμων ο σκύλος δεν μπόρεσε να εντοπίσει επακριβώς την πηγή της μυρωδιάς, κάτι που έκανε σήμερα με μεγάλη ευκολία και που οδήγησε στον εντοπισμό της σορού του Μπάμπη. 

Δείτε φωτογραφίες:

 
mesologgi-es__4_
mesologgi-es__5_
mesologgi-es__1_
mesologgi-es__2_
mesologgi-es__3_

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση