Στο Πλουτοχώρι Ηλείας ο Echo και δύο ακόμη σκύλοι έρευνας και διάσωσης (photos)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 16:01 Στο Πλουτοχώρι Ηλείας ο Echo και δύο ακόμη σκύλοι έρευνας και διάσωσης (photos)

Από σήμερα στην επιχείρηση συνδράμουν τρεις σκύλοι έρευνας και διάσωσης, η Mollie, η Corda και ο Echo.

Συνεχίζονται για ακόμη μια ημέρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου Νίκου Αναστόπουλου που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου όταν επιχείρησε να διασχίσει γεφύρι στο χωριό Πλουτοχώρι Ηλείας.

Μάλιστα, από σήμερα στην επιχείρηση συνδράμουν τρεις σκύλοι έρευνας και διάσωσης, η Mollie, η Corda και ο Echo, ο Βελγικός Ποιμενικός σκύλος της Ομάδας Anubis K9P που σε «άκρως δύσκολες συνθήκες βαλτώδους περιοχής», εντόπισε τη σορό του δολοφονημένου 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Τον περασμένο Νοέμβριο μάλιστα, ο Echo συνέβαλε στον εντοπισμό του μαύρου κουτιού στο σημείο της τραγωδίας των Τεμπών και στη συνέχεια με άλλους δύο εκπαιδευμένους σκύλους εντόπισαν βιολογικό υλικό των επιβαινόντων στη μοιραία αμαξοστοιχία, εννιά μήνες μετά το δυστύχημα.

Πηγή: patrisnews.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση