Μεσολόγγι: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Μπάμπη - Υποβασταζόμενη η μητέρα του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 14:52 Μεσολόγγι: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Μπάμπη - Υποβασταζόμενη η μητέρα του

Βίντεο και φωτογραφίες - Φίλοι, συγγενείς αλλά και απλός κόσμος που συμμετείχε στις έρευνες το προηγούμενο διάστημα έφτασαν στο ναό με λουλούδια στα χέρια για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι η κηδεία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου και η σορός του εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/1) έπειτα από 18 ημέρες ερευνών σε ένα αυλάκι του βάλτου στον Κάμπο Ευηνοχωρίου. Ο Μπάμπης Κούτσικος έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς με καραμπίνα και ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε φυσίγγια για αγριογούρουνο.

Η μητέρα του αδικοχαμένου Μπάμπη έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από τις δύο κόρες της και αδερφές του 31χρονου, οι οποίες όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησαν να ψάχνουν σε βάλτους και σε χωράφια το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Δείτε βίντεο:

mesologgi-khdeia__6_
mesologgi-khdeia__4_
mesologgi-khdeia__3_

Φίλοι, συγγενείς αλλά και απλός κόσμος που συμμετείχε στις έρευνες το προηγούμενο διάστημα για τον εντοπισμό του Μπάμπη έφτασαν στο ναό με λουλούδια στα χέρια για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο που με το τραγικό του τέλος έχει συγκλονίσει το Μεσολόγγι.

mesologgi-khdeia__2_
mesologgi-khdeia__1_

πηγή: prtothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση