Στη ΜΕΘ 2χρονο αγοράκι μετά από σοβαρό τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 22:03 Στη ΜΕΘ 2χρονο αγοράκι μετά από σοβαρό τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (28/01) στο Παλαιόκαστρο, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, έχουν τραυματιστεί τρία άτομα, δύο γυναίκες και ένα αγοράκι 2 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretalive, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ, με τις δύο γυναίκες να νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Δεν ισχύει το ίδιο όμως και στην περίπτωση του 2χρονου παιδιού, που είναι σοβαρά τραυματισμένο, διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, όλα συνέβησαν όταν η ασημί κλούβα κατέβαινε από Αγία Πελαγία και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το λευκό όχημα.

Στο σημείο βρέθηκαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική για των απεγκλωβισμό των τραυματιών και η τροχαία για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου έχοντας τις αισθήσεις τους, ενώ εξετάζεται εάν φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση