Το DNA θα φωτίσει τη δολοφονία - Το σενάριο για πάλη μεταξύ του Μπάμπη και του κρεοπώλη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 23:08 Το DNA θα φωτίσει τη δολοφονία - Το σενάριο για πάλη μεταξύ του Μπάμπη και του κρεοπώλη

Η εξέταση DNA στα νύχια του Μπάμπη είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς αν βρεθεί δείγμα του κρεοπώλη, θα σημαίνει ότι είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για την υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, με τις Αρχές να ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του 31χρονου.

Τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA από το σώμα, τα νύχια και τα ρούχα του θύματος αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star, τα πρώτα στοιχεία από την εξέταση DNA στα ρούχα δεν έδειξαν κάτι, όμως αυτό που αναμένεται με ενδιαφέρον τόσο από την αστυνομία όσο και από την ανακρίτρια είναι η εξέταση DNA στα νύχια του Μπάμπη.

Αυτή η εξέταση είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς αν βρεθεί DNA του κρεοπώλη στα νύχια του Μπάμπη, θα σημαίνει ότι είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους.

Η ανακρίτρια τώρα περιμένει να παραλάβει τα βασικά στοιχεία της έρευνας: κινητό, στίγματα και γενετικό υλικό, προκειμένου βάσει αυτών να κάνει κάποιες βασικές ερωτήσεις στον κατηγορούμενο κρεοπώλη, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος.

Ο κατηγορούμενος, άλλωστε, δεν έχει εξεταστεί για την ανεύρεση της σορού του Μπάμπη, καθώς το άψυχο σώμα του 31χρονου είχε ανευρεθεί, λίγο μετά το τέλος της απολογίας του.

Τέλος, ο δημοσιογράφος απέκλεισε το ενδεχόμενο στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Μπάμπη να έψαχναν για θησαυρούς, λίρες ή αρχαία, καθώς το τμήμα αυτό ήταν θάλασσα και το 1980 είχαν γίνει διαδικασίες χωματοποιήσεων, με αποτέλεσμα να γίνουν γεωργικές εκτάσεις. Κάποια σημεία είναι βούρκοι όλο τον χρόνο, εξήγησε.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Παρά το γεγονός ότι μέχρι αυτήν τη στιγμή δεν έχει διαπιστωθεί η παρουσία άλλων ατόμων εκτός του κρεοπώλη τη στιγμή που δολοφονήθηκε ο Μπάμπης, η στάση που κρατά ο κατηγορούμενος ενισχύει τα σενάρια ότι κάτι φοβάται να πει και κρατά το στόμα του κλειστό.

Ο κλώνος που δημιουργήθηκε στην κάρτα SIM του 31χρονου έδωσε στοιχεία στην ΕΛ.ΑΣ, όχι όμως αρκετά ώστε να μπορέσουν οι αστυνομικοί να δουν τι έλεγε στις επικοινωνίες του με τον κρεοπώλη.

Σύμφωνα με το Mega, ο κρεοπώλης αναμένεται να οδηγηθεί ξανά στις δικαστικές αρχές Μεσολογγίου.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση