Παύλος Μαρινάκης για τη βόμβα στο υπ. Εργασίας: Πολύ σοβαρό το χτύπημα, ανήκει στο βαρύ έγκλημα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 10:16 Παύλος Μαρινάκης για τη βόμβα στο υπ. Εργασίας: Πολύ σοβαρό το χτύπημα, ανήκει στο βαρύ έγκλημα

Το περιστατικό είναι πολύ σοβαρό και ανήκει στο βαρύ έγκλημα» τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης, αναφερόμενος στην έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από το υπουργείο Εργασίας στην «καρδιά» της Αθήνας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον Open, ανέφερε για τη βόμβα έξω από το υπουργείο Εργασίας πως: ««Μας ανησυχεί το χτύπημα, έχουμε εμπιστοσύνη στην αστυνομία»

Σημειώνεται πως από την έκρηξη της βόμβας που σημειώθηκε στη 01:29 έξω από το υπουργείο Εργασίας προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου με τζάμια να έχουν σπάσει έως τον 5ο όροφο. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε σακίδιο απέναντι από το υπουργείο στο υποκατάστημα της Alpha Bank και το οποίο είναι κλειστό αυτήν την εποχή καθώς γίνεται ανακαίνιση. Μάλιστα από την έκρηξη έσπασαν και οι λαμαρίνες που βρίσκονται στην πρόσοψη του κτιρίου της τράπεζας.

"

πηγή: iefimerida.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση