Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ πήρε «παραμάζωμα» παρκαρισμένα αυτοκίνητα - Μεγάλες ζημιές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 10:38 Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ πήρε «παραμάζωμα» παρκαρισμένα αυτοκίνητα - Μεγάλες ζημιές (φωτογραφία: rthess.gr)

Λεωφορείο του ΟΑΣΘ έπεσε σήμερα το πρωί, κάτω από άγνωστες συνθήκες, σε σταθμευμένα οχήματα, στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, προκαλώντας πανικό στην περιοχή.

Ακολουθώντας ανεξέλεγκτη πορεία, το λεωφορείο της γραμμής 17 παρέσυρε τουλάχιστον πέντε οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου, προκαλώντας υλικές ζημιές. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης ένα από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα σηκώθηκε από το έδαφος και «σκαρφάλωσε» στο πάνω μέρος ενός κάδου απορριμμάτων.

Το περιστατικό συνέβη τις πρωινές ώρες κοντά στον τερματικό σταθμό της Τριανδρίας και μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση