«Κλείδωσε» το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αγρότες: Την Τρίτη στις 12:00

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 11:56 «Κλείδωσε» το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αγρότες: Την Τρίτη στις 12:00 (φωτο intime)

Την Τρίτη στις 12:00, θα γίνει η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους των αγροτών στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός επιστρέφει από το Βελιγράδι, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι αναμένεται η γνωστοποίηση από πλευράς των αγροτών των 10 εκπροσώπων που θα προσέλθουν στη συνάντηση.

Τη συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους των αγροτών, επιβεβαίωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Δημήτρης Τσιόδρας.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει τους αγρότες την Τρίτη το πρωί. Όπως έχει δείξει, είναι πάντα ανοιχτός στον διάλογο», δήλωσε ο Δημήτρης Τσιόδρας.  «Τα δημοσιονομικά περιθώρια δεν είναι απεριόριστα, σε μέσο μακροπρόθεσμο επίπεδο μπορούν να εξεταστούν ζητήματα τα οποία αφορούν τους αγρότες πέραν όσων έχουν ανακοινωθεί – και δεν είναι λίγα-», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση