Ελεύθεροι χωρίς όρους οι δύο ΟΥΚάδες - Η απόφαση του Ναυτοδικείου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 22:50 Ελεύθεροι χωρίς όρους οι δύο ΟΥΚάδες - Η απόφαση του Ναυτοδικείου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (10/2) οι δύο ΟΥΚάδες, με απόφαση του εισαγγελέα του Ναυτοδικείου.

Σε δήλωσή του ο συνήγορος των δυο μελών της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού, που συνελήφθησαν την Παρασκευή, ανέφερε:

«Μια “πολυδιαφημισμένη δικογραφία” ακόμη αποδείχθηκε “άνθρακες”, καθώς αμφότεροι οι εντολείς μου μάχιμα στελέχη της πλέον επίλεκτης μονάδας του Ελληνικού Ναυτικού αφέθησαν ελεύθεροι σήμερα από την εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιώς, επειδή αποδείχτηκε ότι ουδεμία σχέση είχαν με τον έτερο συλληφθέντα, όπως επίσης ουδεμία επικοινωνία είχαν με αυτόν. Ως εκ τούτου όλα τα σημερινά δημοσιεύματα περί δήθεν «συνεργασίας» ποινικών – τρομοκρατών “επικείμενου μεγάλου χτυπήματος, κ.λπ.” αποτελούν φαντασιοπληξίες και κακά σενάρια αποτυχημένων σκηνοθετών. Ευτυχώς που λειτουργοί της Δικαιοσύνης δεν αφήνουν τους αποτυχημένους σκηνοθέτες να υπαγορεύουν τις αποφάσεις τους».

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν πλημμεληματικές κατηγορίες και θα διενεργηθεί περαιτέρω έρευνα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση