ANIMA: «Ο πραγματικός έρωτας, γύπες ερωτοτροπούν» - Η ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 10:54 ANIMA: «Ο πραγματικός έρωτας, γύπες ερωτοτροπούν» - Η ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο

Στιγμιότυπο με δύο γύπες στις εγκαταστάσεις της ΑΝΙΜΑ.

Πώς είναι ο πραγματικός έρωτας; Για την ΑΝΙΜΑ, απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνει ένα στιγμιότυπο με δύο γύπες, όπως αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. 

«Ιδού ο πραγματικός, στιβαρός Έρως (αφήστε τα σαχλά ροζ αρκουδάκια)», έγραψε ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής σε ανάρτηση στο πνεύμα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. 

«Ζευγαράκι γυπών ερωτοτροπεί στην φωλιά», συμπλήρωσε η ΑΝΙΜΑ, δημοσιεύοντας και τη σχετική φωτογραφία.

Ο σύλλογος κάνει συχνά αναρτήσεις στα social media για τα ζώα από όλη την Ελλάδα που φτάνουν στις εγκαταστάσεις του για περίθαλψη, ή με στιγμιότυπα που αυτά επιστρέφουν στη φύση. Πολλές φορές όμως κάνει και αναρτήσεις με δόσεις χιούμορ, όπως πρόσφατα, όταν δημοσίευσε ένα βίντεο μαυρόγυπα που «χορεύει». 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση