Μιχαηλίδου: Η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς μεταφέρεται την Τρίτη του Πάσχα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 09:57 Μιχαηλίδου: Η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς μεταφέρεται την Τρίτη του Πάσχα (φωτο intime)

Σήμερα αναμένεται να εκδοθεί η σχετική υπουργική απόφαση.

Με υπουργική απόφαση που θα εκδοθεί σήμερα, η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς που φέτος πέφτει την Μεγάλη Τετάρτη, μεταφέρεται την Τρίτη του Πάσχα, όπως ανέφερε σήμερα η υπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Επίσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3, η υπουργός ανέφερε ότι σήμερα υπάρχουν 100.000 συνταξιούχοι, οι οποίοι εργάζονται και από αυτούς, μόνον το 36% το δηλώνουν.

«Θα μπορούν να σώσουν από 140 μέχρι 300 ευρώ τον μήνα», υπογράμμισε η κ. Μιχαηλίδου.

«Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι μία αίτηση ηλεκτρονικά στον ΕΦΚΑ, έτσι ώστε να μπορούν να λαμβάνουν το 100% της σύνταξής τους και όχι το 70% που ήταν μέχρι σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση