Έκαναν πλιάτσικο σε σούπερ μάρκετ με κρυψώνα τη φόδρα του μπουφάν και έδειραν υπάλληλο για να ξεφύγουν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 13:47 Έκαναν πλιάτσικο σε σούπερ μάρκετ με κρυψώνα τη φόδρα του μπουφάν και έδειραν υπάλληλο για να ξεφύγουν

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις ενώ αναζητούνται ακόμη δύο άτομα

Πλιάτσικο σε δύο σούπερ μάρκετ τα οποία βρίσκονται στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 27/3 τέσσερα άτομα. Στη μία περίπτωση μάλιστα, χτύπησαν υπάλληλο του καταστήματος για να ξεφύγουν.

Δύο από τα τέσσερα άτομα και ειδικότερα μια 27χρονη και μια 16χρονη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορδελιού – Ευόσμου.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr οι δύο κοπέλες μαζί με τους δύο συνεργούς τους, αφαίρεσαν -σε δύο περιπτώσεις χθες- με τη μέθοδο της απασχόλησης και της απόκρυψης εντός του μπουφάν σε διαμορφωμένη φόδρα, από καταστήματα – σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ευόσμου, φιάλες ελαιόλαδου και διάφορα προϊόντα.

Η 27χρονη στην δεύτερη περίπτωση προκειμένου να διατηρήσει τα αφαιρεθέντα προϊόντα και να διαφύγει από το κατάστημα επιτέθηκε στην υπεύθυνη του καταστήματος ενώ ο συνεργός τη χτύπησε στο πρόσωπο.

Οι συνεργοί των δύο γυναικών αναζητούνται ενώ οι δύο συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση