Θεσσαλονίκη: Στο Ωνάσειο το 3,5 ετών κοριτσάκι που υπέστη ανακοπή καρδιάς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 20:15 Θεσσαλονίκη: Στο Ωνάσειο το 3,5 ετών κοριτσάκι που υπέστη ανακοπή καρδιάς

Το 3,5 ετών κοριτσάκι έπαθε ανακοπή καρδιάς και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Ωνάσειο

Στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, στην Αθήνα, μεταφέρθηκε το 3,5 ετών κοριτσάκι από τη Θεσσαλονίκη που υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Το κοριτσάκι υπέστη ανακοπή καρδιάς την Παρασκευή και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης. Οι θεράποντες ιατροί από το Ιπποκράτειο επικοινώνησαν από την πρώτη στιγμή με τους συνεδέλφους τους στο Ωνάσειο για τη μεταφορά του κοριτσιού, ωστόσο, έπρεπε να περιμένουν να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της μικρούλας προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το απόγευμα του Σαββάτου το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το Ιπποκράτειο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και από εκεί, το κοριτσάκι με αεροπλάνο στο Ωνάσειο προκειμένου να λάβει πιο εξειδικευμένη φροντίδα. Για τη μεταφορά του κοριτσιού από το Ιπποκράτειο στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, στήθηκε γέφυρα σωτηρίας από την ΕΛΑΣ, με αστυνομικούς της ομάδας «Ζ» να συνοδεύουν το ασθενοφόρο σε όλη τη διαδρομή.

Με πληροφορίες από thestival.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση