Παύλος Μαρινάκης: Ανατριχιαστική η ανάρτηση Ακρίτα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 11:23 Παύλος Μαρινάκης: Ανατριχιαστική η ανάρτηση Ακρίτα

Στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την σύζυγο του πρωθυπουργού, αναφέρθηκε το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κάνοντας λόγο για χυδαιότητες.

«Υπάρχει η πολιτική αντιπαράθεση… υπάρχει η σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση με σφοδρές κατηγορίες και υπάρχει και η απογείωση της χυδαιότητες που είναι οι προσωπικές υποθέσεις. Είναι όταν αυτές οι επιθέσεις είναι εναντίον της συζύγου του πρωθυπουργού. Η ανάρτηση της κ. Ακρίτα είναι ανατριχιαστική. Δεν είναι απλά ψέματα. Είναι πράγματα που δεν έχουν απασχολήσει καμία διαδικασία», τόνισε μιλώντας στο Action24 ο Παύλος Μαρινάκης.

Όπως είπε συνεχίζοντας ο Παύλος Μαρινάκης «δεν είναι ένα ανώνυμο τρολ του διαδικτύου. Δεν υπάρχει περίπτωση οτιδήποτε απειλεί το πολίτευμα να πέσει κάτω. Δεν μπορεί κάποιοι κρυπτόμενοι να σπιλώνουν ανθρώπους. Γνωρίζουν ότι αυτή η αρένα είναι επικίνδυνη. Η κ. Ακρίτα έκανε χυδαία συρραφή αναρτήσεων από συγκεκριμένα κέντρα που είναι στο διαδίκτυο και επιτίθενται στη ΝΔ».

«Είναι αυτονόητο ότι θα προχωρήσει όλη η νομική διαδικασία», σημείωσε. «Πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα όριο σε αυτόν τον βούρκο. Αν δεν είχαμε το παράδειγμα του 2012-2015 2015-2019 και είδαμε που οδήγησε αυτός ο βούρκος», τόνισε.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση