Τσίπρας: Συναντήθηκε με τον Τζεντιλόνι - Οι κρίσιμες εξελίξεις στην Ευρώπη στο επίκεντρο της συζήτησης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 19:07 Τσίπρας: Συναντήθηκε με τον Τζεντιλόνι - Οι κρίσιμες εξελίξεις στην Ευρώπη στο επίκεντρο της συζήτησης

Οι εξελίξεις στην ΕΕ με φόντο τις επικείμενες ευρωεκλογές, η ευρωπαϊκή οικονομία και το Ταμείο Ανάκαμψης ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομίας, Πάολο Τζεντιλόνι.

Το κλίμα, σύμφωνα με το protothema.gr, ήταν ιδιαίτερα θερμό δεδομένης της πολύ καλής σχέσης τους που ξεκίνησε από τη περίοδο που και οι δύο ήταν πρωθυπουργοί, όταν καθιέρωσαν το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Ιταλίας και προώθησαν τη Σύνοδο των Ευρωπαϊκών χωρών του Νότου. Ενώ παράλληλα είχαν συνεργαστεί πολύ στενά στο πλαίσιο των συνόδων του κόμματος των Ευρωσοσιαλιστών (PES).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση