Νέα Δημοκρατία: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου - Δείτε live

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 18:36 Νέα Δημοκρατία: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου - Δείτε live

Κενή καρέκλα για τον Φρέντι Μπελέρη - Παρόντες στο Ωδείο Αθηνών οι υποψήφιοι, στελέχη και φίλοι του κόμματος - Αναμένεται να τοποθετηθεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου παρουσιάζει αυτή την ώρα η Νέα Δημοκρατία. Την εκδήλωση παρουσιάζειο η Αριστοτελεία Πελώνη, ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε live:

 

Συνολικά 42 πρόσωπα θα συνθέσουν το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Στο Ωδείο Αθηνών όπου πραγματοποιείται η εκδήλωση έφθασαν από νωρίς οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Το παρών στην εκδήλωση δίνει ο Λεονάρδος Μπελέρης, αδερφός του εκελγμένου δήμαρχου Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη που παραμένει στις αλβανικές φυλακές και θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση