Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 15:44 Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο

«Τελικά από θαύμα ζούμε στη χώρα αυτή» δήλωσε ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Κάτω από το σημείο που επί χρόνια φιλοξενούνταν το παλιό αεροδρόμιο της Αθήνας, στο Ελληνικό, έχουν βρεθεί πάνω από 300 βόμβες από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος στο πλαίσιο ενημέρωσης για τις ελεγχόμενες εκρήξεις που πραγματοποιούνται στο χώρο του παλιού αεροδρομίου ενημερώθηκε ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών έχουν εντοπιστεί εκατοντάδες βόμβες.

 

 

Τέλος ευχαρίστησε την ΤΕΝΞ: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ήρωες της ΤΕΝΞ, που έστω τώρα, λόγω της επένδυσης, καθαρίζουν 80 χρόνια μετά, τον χώρο δίπλα στα σπίτια μας. Η συνάντηση έγινε ώστε να έχουμε στενή συνεργασία στην επικοινωνία με τους κατοίκους μας, που σε κάθε ελεγχόμενη έκρηξη αναστατώνονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση