Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Μετά το έγκλημα, άνοιξε τις ειδήσεις να δει τι έλεγαν για εκείνον

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 16:33 Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Μετά το έγκλημα, άνοιξε τις ειδήσεις να δει τι έλεγαν για εκείνον (φωτο intime)

Καταγγελίες από φίλους και συγγενείς αναφέρουν ότι ο 50χρονος ήταν βίαιος απέναντι στη πρώην σύζυγό του.

Απίστευτα είναι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 50χρονο γυναικοκτόνο στο Μενίδι ο οποίος σκότωσε με δεκαεφτά μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο 50χρονος από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του εμφανίστηκε αμετανόητος και κυνικός, η δε στάση του απέναντι στα δυο παιδιά του είναι ανατριχιαστική.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 50χρονος αμέσως μετά το αποτρόπαιο έγκλημά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, πήγε σε ξενοδοχείο και άνοιξε τηλεόραση για να ενημερωθεί για το τι λέγεται στα κανάλια για την πράξη του.

Λίγο αργότερα, πήρε μπύρες και κρύφτηκε σε κοντινή οικοδομή, όπου και εντοπίστηκε από την Αστυνομία.

 

 

Δεν αφήνει τον γιο του να πάει στη κηδεία

Σε ό, τι αφορά τον ανήλικο γιο του, ο 50χρονος δεν συναινεί ώστε να μπορέσει να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του που θα πραγματοποιηθεί στην Αλβανία.

Άτομα από το φιλικό περιβάλλον ζητούν ένα έγγραφο από τον εισαγγελέα ώστε να μπορέσει το παιδί να ταξιδέψει και να πει το «τελευταίο αντίο» στην μητέρα του.

Σημειώνεται ότι ο δολοφόνος είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντι και στα παιδιά του, αρκετές φορές έλεγε στην κόρη του «είσαι π@@@α σαν την μάνα σου».

Ζούσε έναν εφιάλτη

Καταγγελίες από φίλους και συγγενείς αναφέρουν ότι ο 50χρονος ήταν βίαιος απέναντι στη πρώην σύζυγό του μάλιστα κάποια στιγμή μεταξύ των βασανιστηρίων που της έκανε της είχε βουτήξει το πρόσωπο στον ασβέστη ενώ άλλη φορά την απειλούσε ότι θα της ρίξει χλωρίνη όταν ήταν έγκυος.

Υπενθυμίζεται ότι, η γυναίκα είχε καταγγείλει τρεις φορές τον εν διαστάσει σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία. Την πρώτη φορά τον είχε καταγγείλει τον Απρίλιο του 2012, την δεύτερη τον Σεπτέμβριο του 2022 και την τρίτη πριν λίγες μόλις μέρες, στις 7 Μαΐου.

Ο αδερφός του θύματος αποκάλυψε πως η 40χρονη και η οικογένειά της ανέβαιναν τον δικό τους Γολγοθά. «Σχεδόν κάθε βδομάδα ήμασταν στην αστυνομία. Τον κρατούσαν μια μέρα και την επόμενη τον άφηναν ελεύθερο. Το ζούσαμε αυτό συνέχεια. Είχε απειλήσει την ανιψιά μου, τον αδερφό μου και εμένα, όλη την οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτός έπινε, ήταν αλκοολικός. Όταν έπινε, νόμιζε ότι όλοι τον αδικούσαν», συνέχισε ο αδερφός της 40χρονης.

«Είχαν χωρίσει εδώ και καιρό. Την παρακολουθούσε, την απειλούσε. “Θα σας σκοτώσω όλους και τα παιδιά”, έλεγε. Πολλές φορές έσπρωχνε και τη μικρή, και τον μικρό τον είχε χτυπήσει», πρόσθεσε.

 

 

Πηγές: Alpha, in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση